Més de 40 anys d’història

El curs 2008/09, l’escola Tirol va celebrar els 40 anys d’història. Va néixer a finals dels anys seixanta en un context caracteritzat per les aspiracions de canvi polític, cultural i, per tant, social.

L'escola era un dels eixos i, alhora, un dels motors d'aquest canvi. Es tractava de potenciar-la i
modernitzar-la perquè es convertís en un instrument estimulador de les potencialitats individuals dels alumnes, de la seva responsabilitat social i de la seva identitat catalana.

Aquests són els nostres orígens, als quals hem intentat ser fidels al llarg d'un camí que ha estat ple de satisfaccions per la feina feta però, també, ple d'incerteses –a l'hora d'intentar adaptar-nos a un món canviant- i, sobretot, d'esforços per superar tant els propis errors com els entrebancs que ens hem trobat.

Han estat moltes les persones que, amb la seva dedicació i el seu esforç obstinat, han fet possible la història de Tirol; el resultat ha estat un equip cohesionat, fidel a un projecte que ha acabat convertint-se en un estil i en una manera d'entendre l'educació dels més petits.

Aquest ha de ser l'esperit amb què hem d'enfocar el futur. Un esperit amb el qual estem compromesos i pel qual us demanem la vostra comprensió i col.laboració.

Gràcies.